Veronique Felix


(relatie)therapeute


Ben jij op zoek naar een betrouwbare en ervaren relatietherapeute of coach? Mijn naam is Veronique Felix en ik heb ruime ervaring met met het behandelen van psychische- en psychosociale problemen.


Als integratief en eclectisch geschoolde professional stem ik af op jouw situatie, wensen en voorkeuren. Dit betekent dat ik gebruik maak van verschillende therapeutische stromingen en technieken om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast ben ik getraind in diverse gesprekstechnieken, positieve psychologie en positieve gezondheid.


Of je nu hulp zoekt bij relatieproblemen, persoonlijke ontwikkeling of psychische klachten, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik bied jou een veilige en vertrouwde omgeving waarin we samen werken aan een oplossing voor jouw problemen. Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen.


Als mens ben ik een spontaan, warm en empathisch persoon, die enthousiast en gedreven is. Mijn kwaliteiten zijn verbinding zoeken, analyserend en richtinggevend handelen, inzicht geven en oplossingsgericht denken.  Gelijkwaardigheid alsmede oprecht betrokken zijn bij de persoon die ik voor me heb vind ik erg belangrijk.

Ik sta voor openheid, kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Jouw privacy is gewaarborgd.

 

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn hond of ga ik hardlopen in de natuur. Dit zorgt voor rust en balans in mij als persoon.

Opleidingen


Ik blijf mijzelf continu ontwikkelen door middel van scholing, cursussen en workshops. Op deze manier kan ik jou altijd de beste en meest up-to-date dienstverlening bieden. Ook overleg ik regelmatig met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie, wat bijdraagt aan de continuïteit van mijn dienstverlening. Middels scholing, cursussen en workshops blijf ik mijzelf ontwikkelen. Zo ben ik in staat om jou op professionele wijze te helpen. Regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie dragen bij aan de continuïteit van mijn dienstverlening.

  • IBCT relatie therapie (Integrative behaverioul couple therapy)
  • ACT (Acceptance Commitment Therapy) basis en vervolg
  • FACT (Focused ACT)
  • Motiverende gespreksvoering
  • Positieve psychologie
  • Begeleiding bij huiselijk geweld
  • Relatie en overspel

  • Seksualiteit in relaties

Voor meer info over mijn opleidingen zie mijn linkedin.

Ik ben lid van het kwaliteitsregister van de landelijke vereniging POH GGZ (LV POH GGZ).

Tevens sta ik als relatietherapeut vermeld op de website van de IBT-academie.nl.

IBCT relatie therapie (Integrative Behaverioul Couple Therapy)


ACT (Acceptance Commitment Therapy) basis en vervolg


FACT (Focused ACT)